De eindeloze mogelijkheden van interieur- en decoratiefolies

Wil je een interieur opfrissen of aanpassen? Beperkt jezelf dan niet tot de mogelijkheden die je al kent. 3M interieur- en decoratiefolies bieden ontzettend veel mogelijkheden. Daarnaast zijn ze een uitstekend alternatief voor verf, behang of nieuwe meubels.

Interieurfolies

Als we spreken over interieurfolies dan hebben we het over stevige folies die speciaal gemaakt zijn voor meubels, wanden, kozijnen en deuren. Deze folies zijn, wanneer je kiest voor een goede kwaliteit, bestand tegen een stootje en eenvoudig schoon te maken. Interieurfolies zijn verkrijgbaar in oneindig veel prints en kleuren. Zo vind je altijd de look die je wenst. De prints van de interieurfolies van 3M Di-Noc zijn erg gedetailleerd en niet van echt te onderscheiden. Interieurfolies zijn snel aan te brengen. Ruimtes hoeven niet te worden gesloten, doordat het geurloos is en geen droogtijd nodig heeft. Daarnaast komt er geen stof vrij, wat bijvoorbeeld bij schuren en zagen wel het geval is. Kortom de ideale keuze voor publieke ruimtes. Wil jij hulp en advies bij het kiezen voor interieur folies? Lees dan hier de blog met meer informatie of neem contact op met Spandex.

Decoratiefolies

Naast interieurfolies zijn er ook decoratiefolies. Ook deze kun je eindeloos inzetten bij het restylen van een ruimte. Onder decoratiefolies vallen onder andere windowfilms. Je kan windowfilms inzetten voor privacy, decoratie of een combinatie daarvan. Er zijn tevens windowfilms die je kan beprinten met een afbeelding naar keuze. Of kies voor een gekleurde raamfolie en speel met de zonnenstralen in het interieur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Laat de experts van Spandex met je mee denken naar wat voor jou de beste optie is.

Heb jij al gekozen voor interieur- of decoratiefolie van 3M in één van jouw projecten? En heb je deze folie aangeschaft bij Spandex? Doe dan mee aan de Inspired Interiors Competition en maak kans op €1000,- shoptegoed. Kijk voor de voorwaarden op de Spandex website

Voorgaand

Volgende

Share This