Spandex ColorBox app voor multibrand kleurenwaaiers met ‘klik om te kopen’ optie

Spandex heeft een nieuwe gratis app gemaakt die klanten met één druk op de knop toegang geeft tot digitale kleurenwaaiers met duizenden kleuren van toonaangevende foliemerken. Deze beschikt over een ‘klik om te kopen’-optie.

De Spandex ColorBox-app is beschikbaar in zeven talen en afgestemd op het specifieke productportfolio van elke afzonderlijke Spandex-vestiging. Deze bevat alle toonaangevende merken waaronder 3M, Avery Dennison, ORAFOL en ImagePerfect. Producten zijn vindbaar op reeks, kleur, productnummer, naam of toepassing.

Spandex ColorBox

Extra functies

Naast de uitgebreide collectie kleurenwaaiers, biedt de Spandex ColorBox-app klanten eenvoudig toegang tot productinformatie en technische specificaties en heeft een rechtstreekse link met de Spandex online shop waar u nog meer informatie kunt vinden over het gekozen product. De app biedt klanten ook een functie voor het vergelijken van kleuren, waarbij de gebruiker een kleur kan fotograferen en de app kan vragen om de kleurovereenkomst te vinden van een vinyl die het dichtstbij ligt. De Spandex ColorBox-app is volledig gratis, waardoor klanten kunnen profiteren van alle mogelijkheden zonder direct te moeten bestellen.

Michaël Büvens, General Manager bij Spandex BE merkt op: “De Spandex ColorBox-app is zakelijk een waardevol hulpmiddel voor signmakers, grafische producenten en car wrappers. Met deze digitale kleurenwaaiers op zak, kunnen ze de klanten effectiever ondersteunen in hun gesprekken over de keuze van materialen”.

Büvens vervolgt: “Het assortiment kleurfolies wordt voortdurend uitgebreid terwijl fysieke kleurenwaaiers snel verouderd raken. De Spandex ColorBox-app daarentegen wordt maandelijks bijgewerkt om te garanderen dat men steeds over de meest recente kleuren van het totale productportfolio beschikt. Directe toegang tot productspecificaties helpt onze klanten om met vertrouwen de gewenste media te kiezen. Met de ‘klik om te kopen’ bieden we een unieke functionaliteit die de tijd om te kiezen en te kopen tot een minimum beperkt”.

Spandex ColorBox

De Spandex ColorBox app kan eenvoudig en gratis worden gedownload in de App- store van Apple of Google Play voor Android.

Download hier via Apple store

Download hier via Google Play

Voor meer informatie over de Spandex ColorBox app, bezoek: www.spandex.com/colorbox of bel Spandex op 02 725 73 70

Volgende

Share This