Nieuw ImagePerfect DecoLam assortiment van zes gestructureerde laminaten

Spandex, de leverancier van innovatieve oplossingen voor de visuele communicatie markt, heeft zijn groeiende portfolio van materialen uitgebreid met een nieuwe collectie ImagePerfect decoratieve laminaten, voor toepassing op digitale prints en gekleurde films.

ImagePerfect DecoLam is een reeks gestructureerde laminaten die verkrijgbaar zijn in zes trendy afwerkingen: zandsteen, reptielen, houtnerf, linnen, leer en geborsteld. De nieuwe laminaten zijn gemaakt om klanten een ruimere keuze aan texturen te bieden en hen te helpen hun creatieve grenzen te verleggen voor decoratief gebruik op grafische afbeeldingen en gekleurde films.

De laminaten voegen textuur, belang en waarde toe aan een reeks toepassingen zoals decoratieve wanden, reclame achtergronden, POS-displays en licht gebogen voertuig panelen. De zandsteenfilm kan ook worden gebruikt voor vloertoepassingen met de R9-slip classificatie.

DecoLam Brushed

Het assortiment zal perfect werken met alle ImagePerfect digitale films, evenals met de ImagePerfect signage-reeksen: IP 5700, IP 3200 en IP 3300. Ze bieden ook enige bescherming tegen vocht, slijtage en de impact van UV. Alle films worden per meter verkocht en hebben een houdbaarheid van 5 jaar.

“Alweer opent het ImagePerfect assortiment een enorm aantal opties voor grafische producten. ImagePerfect DecoLam geeft onze klanten de kans om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om deze producten te gebruiken in creatieve projecten voor commerciële en particuliere klanten, tegen een betaalbare prijs” verteld Jack van de Pol, Spandex Product Manager.

DecoLam Linen

DecoLam Wood Grain

DecoLam Reptile laminate

Ga voor meer informatie over het brede productassortiment van Spandex naar www.shop.spandex.com

Voorgaand

Volgende

Share This