Spandex en 3M maken de winnaars van de ‘Lockdown Legends’ competitie bekend

Spandex en 3M hebben de Belgische winnaar van hun Lockdown Legends-wedstrijd bekend gemaakt en hiermee wordt de creativiteit van de wrappers in het zonlicht gezet. Designed to Print uit Lommel wint de eerste prijs van €1000 aan materiaal en Graficko uit Tubize gaat er vandoor met de tweede prijs van €500.

De winnende inzending is een auto waarbij verschillende soorten folie van 3M is ingezet. Printwrap voor het dak (Printmedia 3M IJ-180) en matt dark grey, lucid yellow en gloss black (3M 2080-series) De logo’s zijn gemaakt van 3M snijvinyl 50-serie.

De wedstrijd was bedoeld voor elke Spandex-klant met projecten waarbij elk type voertuig volledig of gedeeltelijk werd ingepakt met een 3M-film uit de 1080-, 1380-, 2080- en IJ180mc- of IJ480-serie.

Michaël Buvens, general manager België zegt: “Met onze Lockdown Legends-competitie wilden we de verbazingwekkende creativiteit en technische vaardigheid van onze wrappers erkennen en de verbluffende resultaten laten zien die kunnen worden bereikt met deze hoogwaardige producten. De beoordeling van de inzendingen uit heel Europa herinnerde ons aan de ‘wow-factor’ die onze klanten elke dag voor hun klanten leveren. Aan het einde van een zeer uitdagend jaar voor signagebedrijven, voelt het geweldig om deze getalenteerde mensen en hun werk in het zonnetje te zetten en te belonen. ”

Inzending van Graficko

Een selectie van inzendingen voor de wedstrijd kan worden bekeken op de Spandex Facebook– en LinkedIn-pagina’s met de hashtag #LockdownLegends.

Voorgaand

Volgende

Share This