Spandex’s nieuwe ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide printbare wrap film maakt montage door één persoon mogelijk

Een nieuwe lijmtechnologie – SuperGlide – maakt het aanbrengen van grootformaat geprinte wraps door één persoon gemakkelijker. Een extra paar handen is onnodig indien je gebruik maakt van deze nieuwste printbare ImagePerfect folie van Spandex.

ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide is een 50 micron dikke, hooggekwalificeerde en superzacht vinyl. Deze is ontwikkeld voor het printen van kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen op de meest voorkomende grootformaat inkjetprinters die werken met eco-solvent-, solvent-, UV-drogende-, en latexinkten. De folie is ideaal voor het gebruik op gebogen oppervlakken en bescheiden profileringen (2D). Het is een uitstekend alternatief voor de duurdere gegoten folies die soms overgekwalificeerd zijn voor de toepassing. Het product is tevens geschikt voor diverse andere ondergronden als glas, polystyreen, PVC en kunststoffen als ABS.

ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide

Lage aanvangshechting, minimale schuifweerstand

De nieuwe SuperGlide permanente lijmlaag zorgt voor een extreem lage aanvangshechting en minimale schuifweerstand, zodat één enkel persoon gemakkelijk afbeeldingen kan aanbrengen en verplaatsen. Zelfs bij wraps waarvoor normaal gesproken twee mensen nodig zijn. Een geoptimaliseerd rugpapier voorkomt het ontstaan van statische ladingen bij het scheiden van de folie hetgeen de verdere verwerking en het eindresultaat ten goede komt.

ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide bevat ook de PerfectApply-lijmtechnologie voor montage zonder luchtinsluitingen en een hoge repositioneerbaarheid. Andere kenmerken zijn: een duurzaamheid van 8 jaar, een hoge dimensionele stabiliteit (geen krimp) en een schone verwijdering. De hoge opaciteit verhindert het doorschijnen van de ondergrond.

Gelijke tred houden met nieuwe ontwerpen van voertuigen

Michaël Buvens, General manager bij Spandex BE zegt hierover: “Deze nieuwste toevoeging aan het ImagePerfect-assortiment, zorgt ervoor dat we gelijke tred houden met de evolutie van voertuigontwerpen. We zien een trend naar minder complexe carrosserievormen die het wrappen eenvoudiger maken. ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide is dan ook de ideale oplossing voor deze toepassingen en biedt Spandex-klanten een onverslaanbare combinatie van creativiteit en productiviteit (montage door één persoon) bij het samenstellen van een sterk competitieve offerte.”

ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide is beschikbaar voor levering op de volgende werkdag.

Voor meer informatie over het uitgebreide assortiment van Spandex bezoekt u www.spandex.com.

Voorgaand

Volgende

Share This