Kies voor een interieurfolie

Duurzaam, snel en kwalitatief!

De wens van een klant lijkt vaak simpel; een nieuwe, frisse look voor een ruimte. De keuzes die daarop volgen zijn vaak lastiger omdat het draait om geld, tijd en duurzaamheid. Op al deze drie punten is een eenvoudig antwoord; kies voor interieurfolie! 

In samenwerking met toonaangevende ontwerpers van over de hele wereld heeft 3M een assortiment Di-Noc Architectural Finishes op de markt gebracht waarmee verbluffende visuele effecten kunnen worden gecreeerd. Door de print en de structuur op de interieur folies is het resultaat niet van echt te onderscheiden.  Door de 3D-vervormbaarheid zijn ook naden niet zichtbaar en is het aanbrengen op verschillende vormen mogelijk. Door de kwaliteit van de folie is zelfs de toepassing van de folie in verschillende ruimtes geen probleem. Het is zelfs geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes.

Een goede reden om als klant voor interieurfolies te kiezen is dat het aanbrengen zorgt voor een minimale overlast. Interieurfolies zijn snel aan te brengen. Ruimtes hoeven niet te worden gesloten, doordat het geurloos is en geen droogtijd nodig heeft. Daarnaast komt er geen stof vrij, wat bijvoorbeeld bij schuren en zagen wel het geval is. Kortom de ideale keuze voor publieke ruimtes.

Eenmaal aangebracht houdt het nog niet op met de voordelen. Interieurfolies hebben tenopzichte van bijvoorbeeld verf een veel langere levensduur. Daarnaast kan het tegen een stootje, dus heb je ook minder herstelwerkzaamheden. Door de vuil- en waterafstotende laag op folies zijn deze ook eenvoudig schoon te maken. De Di-Noc Architectural Finishes van 3M voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot brandveiligheid.

In verhouding tot de meeste wrap- en snijfolies lijkt de keuze voor interieurfolie een dure keuze. Maar laten we eerlijk zijn. We kunnen een interieurfolie niet vergelijk met deze range producten. Als we de prijs van interieurfolies vergelijken met het plaatsen van nieuwe wanden, deuren of meubels zien we dat de keuze voor folie in totaal goedkoper is. Zoals eerder gezegd hoeven ruimtes niet gesloten te worden bij de montage en heeft het ook nog eens een langere levensduur. Kortom; kies voor duurzaamheid, snelheid en kwaliteit. Kies voor interieurfolie.

Voorgaand

Volgende

Share This