Ik ben overtuigd, wat nu?

Maak de stap naar interieurfolie!

Moet er een keuken, badkamer of kantoor worden verbouwd? Verbreed je horizon en kies voor de 3M interieur- en decoratiefolie. De folies bieden vele mogelijkheden en is een duurzame keuze.  

Interieurfolies

Het is nooit een verkeerd idee om je te oriërenteren op nieuwe mogelijkheden voor je business en je horizon te verbreden. Zo geldt het ook voor interieur- en decoratiefolies. Wanneer je kiest voor een hoge kwaliteit interieurfolie zul je merken dat de folie tegen een stootje kan en dat deze makkelijk zijn schoon te maken. Zo een kwaliteits folie is bijvoorbeeld 3M Di-Noc. Het ruime assortiment van 3M Di-Noc heeft verschillende looks, kleuren en patronen. De folies zijn qua print en structuur niet van echt te onderscheiden. Wil jij hulp en advies bij het kiezen voor interieurfolies? Lees dan hier de blog met meer informatie of neem contact op met Spandex.

Leren over interieurfolies

Begint het gevoel een beetje te kriebelen, en zou je graag eens kijken naar wat de mogelijkheden van interieurfolie voor jouw business kunnen betekenen? Misschien is er iemand binnen het bedrijf dat interesse heeft in het (leren) plakken van interieurfolie? Doormiddel van trainingen en gesprekken kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen in het gebruik van interieurfolies en wie weet staat je carwrapper straks ineens in de keuken te plakken!

Trainingen

Spandex en 3M bieden samen trainingen aan onder de naam “Verrijk jezelf met Spandex” die draaien om interieur- en decoratiefolies. De trainingen zijn in twee delen opgesplitst en focust zich in deel 1 op het keuzenproces van de klant. Wie zijn je klanten en waar liggen hun behoeftes? Deze training is bedoeld voor mensen die verkoopgesprekken voeren met de klanten. In deel 2 van de training wordt de focus gelegd op het toepassen van de folies. Specialisten nemen je mee in de uitdaging die de folies met zich meebrengen. Meer informatie vind je hier.

Voorgaand

Volgende

Share This